Despre noi

Inovativul și consacratul cosmetolog Roberto Bonfanti, formulează și produce de peste 30 de ani o linie exclusivă de cosmetice pentru față și corp, în laboratorul său din Florența. Gama de produse se află într-o continuă dezvoltare și se adresează atât uzului profesional, cât și personal.

HUR este acronimul pentru expresia latină ”Hebes Uti Roribus”, care înseamnă ”hrănește-te cu seva lui Hebe”, zeița veșnicei tinereți. Aceasta le turna zeilor la masă, în cupe, nectarul divin, pentru a dobândi o frumusețe eternă, frumusețe pe care hur® o promovează astăzi prin produsele sale.

Trăim într-o perioadă în care totul pare să ne scape din mână, vorbim constant despre bunăstare și frumusețe, dar ce reprezintă acestea? În realitate, pielea este expresia noastră, a emoțiilor noastre, a temerilor, a anxietăților, a memoriei și a vanității. Domeniul cosmeticii poate fi totuși începutul, punctul de plecare, al unei noi îmbrățișări, care implică grija față de sine însuși. Misiunea Laboratorihur® este de a formula produse realizate cu o grijă extremă și cu profesionalism, foarte eficiente, dar în același timp, produse care transmit o senzație de confort, un răsfăț, care se așează pe corpul nostru fără grabă, având certitudinea unui rezultat excelent care ne satisface nu numai pielea, ci și simțurile.

Produsele Hur se împart în 4 categorii, în funcție de natura ingredientelor și a principiilor active utilizate.

hur® și biotehnologia

Create cu sprijinul unor prestigioase universități italiene, formulările produselor sunt rezultatul unui efort nesfârșit menit să cerceteze și să descopere biotehnologii avansate.

Aspectele pozitive asociate cu cele 3 caracteristici de bază ale tuturor produselor hur® sunt reprezentate de existența unui conținut ridicat de fitoderivați cu o eficiență maximă, garanția unui lanț de aprovizionare scurt și a unui raport excelent între prospețimea / tolerabilitatea / efectele produselor.

Meniu